Ädelostgratinerad aubergine på quinoa- och granatäppelsallad
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl Quinoa
  • 1 st krukor Bladpersilja - färsk
  • 1 st Citron
  • 0.5 dl Olivolja
  • 1 tsk Balsamvinäger Vit
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 1 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Rödlök
  • 70 g Färsk bladspenat
  • 285 g Gröna Linser Förkokta
  • 1 st Granatäpple
  • 1 st Aubergine
  • 1 st Bakplåtspapper
  • 2 msk Olivolja
  • 2 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 140 g Ädelost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.