Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0,25 kruka(or) färsk mynta , 5-6 blad räcker 4 dl rosévin 1 st lime 4 st färska jordgubbar 2 cl sockerlag 1 dl sodavatten 8 st isbitar Köp receptet
4-6 cl flädersaft - beroende på smak och hur torrt bubblet är. 4 cl citronjuice eller limejuice. 37,5 flaska torrt mousserande vin som prosecco, cava, cremant, champagne eller sekt
Mousserande fördrink, smidig att ha förberedd i en kanna. 1 liter kylt te med smak av persika eller annat fruktte 2 dl konc lättdryck hallon/persika 75 cl kylt mousserande vin eller alkoholfri cider 200 g frysta bär t ex hallon 3 i klyftor persikor 0,5
Hej fredag. Nog för att det känns som att du anländer tidigare och tidigare, men denna veckan kom du till oss extra snabbt tack vare kortveckan som fick inleda maj månad
Tänk vad lite blå färg på himlen och en stor gul prick i mitten kan göra för humöret. Människor ler lite mer mot varandra, livet känns lite lättare och batterier laddas inför hösten
Fish tacos är tydligen en gammal fast food anrättning som gillas av många i USA. Därav en rätt som man försöker göra om till en hälsosam rätt istället på många bloggar
Till 10 glas. 2 flaskor rosévin á 75 cl. 1 1/2 flaska russian. 1 apelsin. 20 myntablad. 20 isbitar. Skölj apelsinen noga i ljummet vatten och skär den i små bitar
Bland det bästa jag vet är "simpel" marängsviss. Lätt att göra och vansinnigt gott. Den kan göras hur söt som helst med grädde, maränger, chokladsås, kolasås med mera med mera
När vi hade gäster här hemma i lördags valde vi att köra på säkra kort på menyn, både förrätt och efterrätt visste vi är stora favoriter för Perssons, varmrätten har vi lagat tidigare och vi koll på att den var både lättlagad och smaskig
Fortsätter på temat med vitt i glaset, den här gången med smörstekt röding på tallriken. Serverad med kokt färsk potatis och lite sallad blir det en relativt snabblagad rätt med lyxkänsla
Så över till ett bubblande tips som verkligen gör sig bra till laxen. Fiskkokboken skriven av Mannerström som vi fick i julklapp av Carina har visat sej vara rena rama guldgruvan för dessa två fiskgalna skåningar
Det har stundat nya tider för Mårtenssonarna denna höst. Från att ha varit lediga båda tillsammans på onsdagarna under våren (som våra trogna följare säkert har koll på sedan tidigare) så har vi nu fått lite ombyten i våra scheman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.