Finstrimla fänkål och lägg i kallt vatten medans du kärnar förbereder apelsin och granatäpple. Lägg fänkål på ett fat, lägg på apelsin och toppa med granatäpplekärnor
Den är gjord på nektar från kokosblomman som sedan fermenterats och blandats med havssalt. Den har en lite sötaktig smak, vilket gör att jag inte har med något sött i receptet
Riv den råa potatisen fint, blanda i salt och pressa ur vätskan med händerna. Pressa i den kokta potatisen genom en finmaskig sil och blanda med den råa
Dela citronen och pressa ur saften, lägg halvorna med kålen. Sätt in i ugnen 15-20 minuter, det gör ingenting att vissa delar får rejält med färg - det ger bara mer smak
Smaka av med salt och peppar. Servera tillsammans med andra goda afrikanska grytor och Zeinas injera. 1. Hacka lök i tärningar, finhacka vitlök, finhacka chili
Tillsätt sedan skinkan till peston och pulserar bara med mixern tills du får en grynig pesto. Lägg lufttorkad skinka på en plåt med bakplåtspapper och tillaga i ugnen tills helt krispig (det tar ca 10 minuter)
Filea apelsinen och blanda filéerna medbrysselkålen och vinägretten. Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.