Koka upp vispgrädde, mjölk och sirap. Servera medfärskahallonoch eventuellt med lite vaniljglass. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smeten
Koka upp vispgrädde, mjölk och sirap. Servera medfärskahallonoch eventuellt med lite vaniljglass. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smeten
Lägg hallonen i glas och häll över gräddenoch toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
) Jag äter gärna min kaka kall med varma hallonoch lite lättvispadgrädde. Servera kakan med vispad grädde, hallon (eller hallonsylt) och en rykande het kopp kaffe
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" gräddeoch inte gräddemed bismak eller gammal grädde
lättvispadgrädde. Själv ska jag sitta och plugga större delen av dagen men då jag hade en helt fantastisk dag igår med nya intryck, mycket skratt och energipåfyllning så ska det nog gå galant att gnugga geniknölarna lite
varma citronsaften i kastrullen med äggulor ochgrädde. citronsaften tillsammans med skal och socker. När allt är kallt, servera med vispad grädde på toppen
Kola ochHallonpaj toppad med maräng ochfärskahallon, en riktig hallondröm. Toppa medfärskahallon. Jag bjöd min familj på denna och betygen blev höga, min kära mor tyckte att kola ochhallon vart helt fantastiskt tillsamman och jag håller med henne till fullo, en fantastisk smakkombination
När jag läste detta recpet var jag först lite tveksam till de svarta bönorna men dessa brownies blev verkligen supergoda och man kan verkligen inte tro att det är bönor i
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. en hand färskahallon. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.