1 Riv
broccolin grovt på rivjärn eller i matberedare. Blanda det rivna med ägg och riven ost.
1 Platta
ut blandningen på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Det ska täcka nästan hela plåten. Kan kännas lite smuligt men det smälter ihop i ugnen. Grädda i 15 minuter.
1 Skiva
mozzarellan och skär kronärtskockshjärtan och tomater i fjärdedelar. Fördela sallatsbladen på den gräddade pizzan och fortsätt med mozzarella, tomater, kronärtskocka och skinka.
Broccolipizza. Här kommer ett tips inför helgen. Vegetarisk broccolipizza. Dessa små lyxiga pizzor vars bottnar är gjorda på broccoli är helt glutenfria
Och så här börjar vi en ny vecka här hemma, med broccolipizza toppat med parma framför The OC. Vädermässigt var väl denna helg kanske inte så mycket att hurra för, istället ser jag tillbaka i mobilen på förra veckan som bjöd på sol, uteservering och fyllekalas en tisdag
Sedan gick vi och åt relativt bedrövlig broccolipizza och drack Sex on the beach på torget men Björn nekade alla fina kort på detta/honom* så kvällens bilder stannar här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.