Bred ädelostenoch sen oliverna i fickan, lägg över "locket" igen. ) Den blev ganska mild, lite grönpepparsting i såsen, jag kan tänka mig att ädelost man smular kanske kommer fram mer i smak även om denna också smakade
) Jamie Olivers delikatesspotatis med vitlök och rosmarin. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Strimla skinkan och lägg i pajskalet tillsammans med osten och broccolin. Jag brukar alltid göra en större sats pajdeg när jag gör en och lägga in i frysen
broccolipajmed skinka och tomat,. Prova gärna denna med broccoli, skinka och tomat. Servera med sallad. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en smidig deg
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.