Broccolipaj med fetaost. Dagens middag blev en broccolipaj med fetaost och sallad till. Supergott och ibland är det väldigt gott att äta vegetariskt, är dålig på att göra det men försöker att göra det lite då och då
Äntligen har jag lyckats knåpa ihop ett riktigt gott och krämigt pajrecept. Receptet nedan innehåller broccoli och purjolök, men variationsmöjligheterna är ju enorma
Idag har vi förberett morgon dagens middag genom att använda pajdegs rester i från frysen. Jag brukar alltid göra en större sats pajdeg när jag gör en och lägga in i frysen
Broccoli och fetaost är en supergod kombination, särskilt i en paj som denna. IngredienserPajdeg. 3 dl vetmjöl125 g smör2 - 3 msk vattenEn eller två nypor saltFyllning
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst
Broccolipaj. Broccolipajen så galet god och förvånandsvärt lättlagad. Dessutom ska broccoli vara bra för levern, kan behövas nu när jag vet att det är den som spökar
Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.