Visst är det dags för Vegetariskt igen. Smaka upp med baskrydda -. ostsås (se recept nedan). Koka upp under omrörning och sjuda i 3-5 minuter. (vanlig ugn + 25°) - Till gyllenbrun färg
Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Gott, mättande och vegetariskt och det gick hem även hos åttaåringen. Inlägget Vegetarisk pastagratäng recept – enkla middagstipset dök först upp på Rawness
Jag valde att reda med grädde istället för äggula - för det. 1-2 krm baskrydda. 1 -1½ tsk oregano, torkad. försiktigt i ca 3-5 min. sakta i ca 3-5 mn. 1-2 krm. 1 -1½ tsk oregano. försiktigt i ca 3-5 min
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Kockens krämiga potatisgratäng. (5-6 port). 5-6 dl. 2-3 st. Gratinera ca 15-20 min till i ugnen. Ta ut den ur ugnen, låt stå i 10-20 minuter innan den. Det finns andra modeller oxå 5-6 port. 5-6 dl vispgrädde. 2-3 st vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.