En kombination av dessa tårtor blev alltså bröllopstårtan Choklad- och passionsfruktsmoussetårta. För första gången har jag nu bakat tårtor till ett bröllop
Detta är en elegant men enkel bröllopstårta i vitt med ljust rosa rosor den består av chokladbottnar fyllda med en hallonmousse och vit choklad spacklad med marängsmörkräm och täckt med extra vit marsipan
Tillbaka till bröllopstårtorna, det var ju en tårta som var speciell så jag börjar med den, egentligen är det ganska självklart, den är nämligen vegansk, och visst ska det alltid finnas ett sådant alternativ till varje tårta
Vet inte hur många förfrågningar på bröllopstårtor jag fått. Hittills har jag alltid sagt nej. Det är ju en sån viktig dag och jag vill inte stå där och det blir inte bra för brudparet
Här kommer recept på förra fredagens storkok med lite inspiration från maten vi åt i Istanbul. Det här blev riktigt gott och var dessutom lätt att laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.