Ännu ett recept ur senaste "Bulletinen". Den här salladen kanske kan vara något för er att svänga ihop i julhelgen eller kanske till och med redan i morgon
Krämig avokado- och bovetesallad. Servera med den krämiga bovetesalladen. Grovhacka alla ingredienser. Blanda med rapsolja och smaka av med salt och vitpeppar
Köttfärsbiffar med Bovetesallad (4 port). Bovetesallad2 dl helt bovete. ev en gnutta olivoljaHa det gottKram MillaFölj mig gärna på Instagram @millashalsoblogg Köttfärsbiffar med Bovetesallad (4 port)
Servera rödingen till bovetesalladen. Idag är det Festa della Liberazione i Italien - dagen då Italien befriades från nazisterna och det fascistiska styret år 1945
Milla serverade en bovetesallad till sina biffar men när jag inte hittade något bovete i affären tog jag något som lät ungefär lika och som jag läste mig till kunde användas till en sallad, matvete, och det funkade ju kanoners
Idag har jag förberett efterrätten till nyår körsbär i rom finns recept här. blandade jag lite annorlunda än förra gången tog det jag hade hemma, så det blev 11/2 dl ljus muscovadosocker och 11/2 dl kokossocker jag lade även i några stycken torkade aprikoser förutom russinen
Till Lunch idag fick det därför bli ugnsbakad lax med en god och nyttig bovetesallad. Lägg upp laxen och bovetesalladen på en tallrik och toppa med finhackad rödlök
1. Skölj bovetet i först hett och sedan kallt vatten. 2. Koka i dubbla mängden vatten i ca 7 min. Låt därefter bovetet stå och svälla några minuter innan användning
Blanda alla ingredienser till dressingen och förvara i kylskåp. Skölj quinoan i kokhett vatten. Koka upp dubbel mängd vatten, häll i quinoan och koka på medelvärme ca 25 minuter under lock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.