Bouillabaisse med senapsaioli
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fisk
  • 250 g räkor med skal
  • 500 g musslor
  • 2 st gula lökar
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 st tomater
  • 1.5 l fiskbuljong
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk citron
  • 0.5 dl dill
  • 0.5 dl vermouth
  • salt och peppar
  • 1 st äggula
  • 2 tsk vinäger
  • 1 krm salt
  • 1.5 tsk fransk senap
  • 0.25 krm vitpeppar
  • 1.5 dl olja
  • 2 st vitlöksklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.