Bouillabaisse med citronaioli
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st gula lökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 0,5 g saffran
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk curry
  • 3 msk olivolja
  • 3 dl vin
  • 1 st nät blåmusslor
  • 1 l vatten
  • 400 g krossade tomater
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 st lagerblad
  • 2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • koljafilé
  • laxfilé
  • 1 st purjolök
  • 1 st äggula
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 2 tsk fransk senap
  • 2 krm salt
  • 0.25 krm vitpeppar
  • 2 dl solrosolja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk rivet citronskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.