Bouillabaisse
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st gula lökar
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl tomatpuré
  • 1.5 l fiskbuljong
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk dillfrö
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 1 kg musslor
  • 1 kg blandad fiskfilé
  • 250 g räkor med skal
  • 0.5 dl vermouth
  • salt och peppar
  • 1 st äggula
  • 2 tsk vinäger
  • 1 krm salt
  • 1.5 tsk fransk senap
  • 0.25 krm vitpeppar
  • 1 dl olja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • baguette

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.