Ställ svalt medanfyllningen förbereds. Stek sedan svampentill nästan all vätska försvunnit. Ett av de tråkigaste foton jag tagit men det visari alla fall resultatet
Pudra över mjölet under omrörning och späd medselleribuljongen. Smaksätt med salt och peppar. Använder du färsk svamp ska den ansas, skivas och fräsas vackert brun i stekpanna
Pasta medblandadsvamp och tofu Mjölkfrittmargarin att steka i. Medan pastan kokar börja med att fräsa svampenilitemargarin, tills allt vatten försvunnit
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less imatbutiken körde jag det bekväma alternativetmedhalvfabrikat
Just nu är skogen helt belamrad av Karl-Johansvamp och andra goda soppar, vad är då godare än en pasta med mängder av grädde, parmesanost och vitlök för att göra av medlite av den, ett glas rött vidsidan skadar inte heller
Veckans så otroligt goda pirogmedsvamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Den gången jag tänker på var i samband med att vår son föddes i Umeå
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprättmedkrispiga brödsmulor, rosmarin och vårlök. Stek svamparna hela i en blandning av smör och olja tills de har fått fin yta på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.