Glassen görs med hjälp av grädde och kondenserad mjölk ochvalfrismaksättning. Det är verkligen bland det lättaste man kan svänga ihopoch den klarar sig själv i frysen hela tiden
Innan receptet - här kommerveckomenyn. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag villäta nu, är den mycket trösterikmed all sin choklad, rent av kärleksfull
Jätte enkelt, bara att mixa alla ingrediensernai en matberedare och servera på en gång. Vad passar intebättre dagen efter midsommar än en syrlig hälsosam raw glass
Receptet kommer från min vän Fridas mamma ochglassen smakar alldeles ljuvligt. Dock kändes det mindre bra att kommatill ett översvämmat badrum i stugan på torsdagskvällen ochinse att det varken skulle bliuthyrning av stugan i sommar, ingen egen vistelse där och framför allt en jäkla massa jobb och dyra pengar
Tycker det är häftigt att det fungerar att göra god ”glass” på liteotippadekombinationer. Mixa alla ingredienseri en mixer eller matberedare till en slätglass, servera genast i glas eller skålar
En sak som jag kommerihåg att min mamma brukade göra är havreflarn ochigår när vi skulle ätaliteglasskom jag på den briljantaidén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
Den här glassen kan mycket väl vara den godaste jag vet – trots att den komtill helt av misstag. Tillsättrivet skal från tre citroneroch saften från två citroner
Jag älskar kombinationenvit choklad ochsalmiak. Häll i plastburkar ochsätti frysen. Denna glass är ännu ett improviserat recept ochpåminnerlite om den här chokladglassen om man ser på ingredienslistan
och hur glad blir man inte när man kommer på att det faktiskt är nyttigt också. Tog ut det ur ugnen för en stund sedan och smakade på det precis, seriöst det var bland det godaste brödet jag ätit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.