För att en kock ska kunna gör sitt bästa så krävs det… kakor påbordet. Förra helgen var den experiment som gällde och nu är dags att leverera på riktigt
Mönstret på gratängen fixades med paprikapulver. Kasslergratäng500 gram skivad kassler1 burk ananas skivad5 dl matlagningsgrädde (vi tog den 7%)1 dl chilisåsharicot vertspeppar, paprikakrydda150 gram riven ostLägg kasslerskivorna i ugnsfast form och dela annanasen och lägg äver
Fräs på detta så att purjon mjuknar något. Gaaahh vad man är hungrig efter ett träningspass. Snabbt ska det gå att slänga ihop lite mat så inte det dåliga humöret får övertag (blir gärna lite smågrining när blodsockernivån går i bott
Men jag vet att de är fulla av skit - på nyår var min bordsherre en kille som jobbat på ett av de större företagen i Sverige som gör köttbullar och han sa att han inte kan äta köttbullar efter vad han sett
Nu har jag ÄNTLIGEN bokat min biljett till New York. Från början hade jag tänkt att boka på mig på mina rumskompisars flighter, men även om resorna var synliga på nätet, så fanns dem inte när jag kom till betalning
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.