Blanda allt i en ren tio-litershink, täck med plastfolie som du gör små hål i – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex
Nu är det dagsatt göra glasyren. Det här är ett recept som räcker till en stor bulle (eller kanske muffins eftersom denpåminner mer om en muffinsi formen - men vi kallar den bulle ändå för sakens skull), eller två normalstora
Då var det dagsigenatt lägga litelingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkrivutGillaGilla Laddar. Så fort du tycker att pastan är lagom, ska den snabbt hällas av i ett rymligt durkslag och skakas om ordentligt, så att det mesta av vattnetrinner av
Friskfärdigsötadsockerdricka, bättre och nyttigare än Pippissockerdricks-träd om man frågar mig. Då fickvidenlite halvgalna idénatt döpa henne i björksav
Tänkte därför dela med mig av mitt nuvarande frukostsmoothie-recept. Så när smoothien var klar så skulle jag bära Juli och smoothientill bordet samtidigt men Juli var snabb och stoppade nerfingrarnaiden
Saltade skägg- och pepparriskor. Saltade champinioner. Här är fyra sorters saltade svampar som jag ska leka med på olika sätt och skapa spännande och goda vegetariska röror och inläggningartill julbordet
Jag har hittat något som passar mig och har inga som helst planer på någon specifikdiet. Men under den här perioden så måste jag också kunna luta migtillbaka och unna mig något
Blanda gärna ner kokt korv och kokt risoni för mer matig soppa. Idag är det intevilken långfredag som helst utan i år sammanfaller den med årets smaskigaste dag – Våffeldagen
Eftersom det har varitdåligt med högtidsdagar på sistatiden, och väldigt gott om härligäggvita efter all vaniljkrämskokning här ibageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.