Totalt fyra plåtar med små delikatessknäcke blev detochsett som ett projekt en mulen dag (nja, dryga timmen) tillsammans i köket är det att definitivt rekommendera
Så var det lördag igen, då brukar jag dela med mig av ett recept på något litet sött och gott. Hon har skrivit Hjärnkoll på vikten/maten/värk och smärta tillsammans med professor Martin Ingvar och även gett ut en egen kokbok, GI & LCHF Deluxe
Vi har mycket att säga om detta ämne ochdelar därför upp det på två inlägg. Två timmar en innan en måltid ska barn helst bara dricka vatten (detta är också viktigt för tänderna förstås)
Mixa kikärtorna tillsammans med mandelsmöret till en slät smet. Krispig yta men saftig mitten får du med detta recept, och givetvis kryddig pepparkakssmak och massor av chokladbitar
Lammfilé har jag gjort, ochdet var hur gott som helst. Ett smakrikt fruktigt vin, som passar bra till stekt eller grillat kött, fisk och även till ostar
Vi ska nämligen få sätta oss till dukat bord hemma hos ursprungs-Mårtenssonarna ikväll, Håkans mammas kommande födelsedag ska firas och om ryktet stämmer så är det fläskfilégryta på gång
) Imorgon blir det trerätters födelsedagsmiddag igen hemma hos oss. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Under de sista åren har det poppat upp mer och mer växtbaserade produkter i butikernas kyldiskar ochdet beror på att många svenskar dricker allt mer alternativ mjölk, alltså drycker gjorda på råvaror som mandel, havre och sojabönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.