Hej på er. Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig. Plock och fix här hemma, hjälpa Kiron med läxan, laga mat och måla ett förhoppningsvis sista varv på en hylla så är tiden ganska slut
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Dagens middag idag vart bland annat rotfruktsgratäng, men en improviserad sådan. Idag var det bara potatis, morötter och palsternacka i, givetvis matlagningsgrädde, ost och gratäng creme också, men jag tänkte mer på själva "innehållet"
Det finns ju verkligen mer att tillägga och förklara än jag gjort nedan – det här inlägget handlar inte att förklara alla vetenskapliga bevis som ställs mot varandra utan om hur man kan tolka de riktlinjer som förespråkas i bruset
Det är alltid givande att lyssna till eller läsa en bok skriven av en expert inom kost, tycker jag. Med kostexpert menar jag en person som har en gedigen utbildning inom näringslära, såsom nutritionister och dietist
Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade
Godmorgon och välkommen tisdag. Klev upp ur sängen runt halv 9 imorse och gjorde i ordning en stor frukost för att ladda upp inför dagens pass -> Bröst, axlar och triceps
Så här ser en matdag utEn typisk dag enligt 4-timmarskroppen. Ett kostupplägg enligt 4-timmarskroppens diet skulle kunna beskrivas som LCHF om du byter ut mejerierna (smör är ok) mot bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.