Meny Blomkålsterrin toppad med creme fraiche och svart rom Laxkebab med äggnudlar med créme fraiche och sweet chilisause som tillbehör Hemlagad jordgubbskräm Dryck Chenin Blanc (2007, nr 2085) från Bellingham från Paarl, Sydafrika Blomkålsterrin 1 blomkålshuvud 4 ägg 5 dl créme fraiche saften från 1/2 citron salt och peppar och riven muskotnöt efter smak
Gå över till att förbereda själva blomkålsterrinen på följandesätt. Stekt renfilé, potatisgratäng samtblomkålsterrin, beacon-fikon ochrostade rotgrönsakerreceptet för 4 personerIngredienser
ca 20 små bitar. Receptet ska helt förberedas dagen innan servering. 1. Dela blomkålen i små buketter. Koka dem knappt mjuka i saltat vatten, ca 4-5 min
Gravad röding med blomkålsterrine, Kalixlöjrom och dillmajonnäs. Idag är det nobelfesten och det är få middagar som kräver så mycket planering och är så hemliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.