Skaldjurssallad 4 personer. En favorit på lördagskvällen är tapas. Tapas är väldigt gott och sen är det dessutom en väldigt social måltid där alla kan vara med och bestämma några rätter var och sen är det även väldigt trevligt att laga maten tillsammans
Skaldjurssallad för 1 person 2 pilgrimsmusslor4 jätteräkor (ekologiska…) ej råaSmör till stekning½ påse (70 gr) småbladsmix eller valfri¼ paprika8 cm gurka1 tomat50 gr fetaost i tärningarTorkad oreganoJumgfru olivoljaDressingen
Salsa. Skär allt i jämna stora tärningar och häll i en bunke. Smaksätt med salt och peppar Vill man ha lite mer hetta så kan man ju ta lite sweet chili istället för tomatjuice
SKALDJURSSALLAD. DAGENS RECEPT 14-07-02. En fin festsallad att sätta fram till trädgårdsfesten. Servera såsen bredvid så att var och en får ta efter egen smak
Idag bjuder köket på en ljuvligt god skaldjurssallad med vitlöksfrästa räkor och pilgrimsmusslor. Den hemgjorda milda vitlöksdressingen blir pricken över i
Tvätta salladen noga och låt den rinna av. Arrangera bladen på serveringsfatet. Skär med mycket vass kniv skåror i kors på ena sidan av den rena bläckfisken och dela den sedan i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.