Servera och njut med varfritt tillbehör. Ha i löken och vitlöken i kastrullen/grytan med grädden, när det börjat koka häll i potatisen och låt koka 5 min så att stärkelsen från potatisen gör det krämigt
Täck över med den resterande potatisen. Skala och skiva potatisen. Skala och hacka löken och riv osten. Lägg ett lager potatis i botten av en smord ugnssäker form
Blanda om blomkålenmed dressingen och pudra över lite paprikapulver precis innan servering. Om jag skulle välja en råvara som fått större uppmärksamhet i Miss Meisters kök än andra under hösten så är det blomkålen
Alsace ligger granne med Tyskland. Ansa och skölj blomkålen. Den vanliga varianten blir ofta lite trist, men med vitt vin i såsen får den en välbehövlig smakskjuts
Ni som följer mig på Instagram har kanske märkt att jag är inne i en blomkålsperiod just nu. Caulifloats med kanelsmak, bär, kokt ägg, superfood smoothie (mandelmjölk, greens+, rödbetspulver, spenat)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.