I stället gjorde jag mina räkor från Bloggreceptboken 2012. Igår hade vi vännerna P och K på besök. Vi lyckades grilla trots det lynniga vädret med ömsom regn, ömsom sol
Vi blev nämligen inbjudna att delta i årets upplaga av Bloggreceptboken 2012, så glädjen har stått högt i kökets tak de senaste veckorna sen inbjudan kom
2011 och 2012 utgavs “Bloggreceptboken” och jag blev tillfrågad om jag ville vara med, vilket var en ära att få synas tillsammans med andra duktiga matbloggare
Kika in och ladda ner ert exemplar från Bloggreceptboken. Nu gott folk är det åter dax för denna fantastiska kokbok som dessutom är GRATIS att ladda ner
Alla medverkande i Bloggreceptboken. Igår var det äntligen dags att lansera Bloggreceptboken, efter mycket och hårt arbete från 20 fantastiskt duktiga bloggare
Bloggreceptboken samarbetar i år med Spendrups, och just den aktuella kvällen i fråga innebar detta att vi hade med oss två såväl representanter från Spendrups som från vinhuset El Coto
Under hösten har jag, tillsammans med Fredrik Lundqvist på Who Cut the Cheeze, jobbat med att fram en kokbok med recept från bloggare, Bloggreceptboken
Nu är Bloggreceptboken äntligen här. Det är det jag tycker är det bästa med Bloggreceptboken, att man lika mycket presenteras för en person som för ett recept
Har du inte kollat in den redan, finns den att ladda ner gratis på bloggreceptboken. Sedan Bloggreceptboken 2012 lanserades i morse, har den redan laddats ner 788 gånger. Nu kan ni också rösta på ert favoritrecept ur Bloggreceptboken 2012, detta gör ni här
Jag kommer att delta även i årets upplaga av Bloggreceptboken, som lanseras i juni. Gamla matminnen. Den korniga bilden härovan är från en artikel i Östersundsposten 1993, hittade den hemma hos Mamma igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.