Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Utav detta blev det en stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… då var den det
Vilken onsdagspasta vi blev bjudna på igår. Vin till det hela blev A Mano Primitivo art. Hos familjen Boman, bjöds det på vitlöksdoftande fläskfile, som bara var så oerhört god
Det blev hur gott som helst och var inte alls svårt. Det här blev våra fredagsburgare. Hamburgare har ju en lite trist klang eftersom det kopplas ihop med snabbmat och sällan presenteras som något speciellt, snarare enkelt och vardagligt
Ja nu är jag ju gift med en pizzabagare också och det är jag väldans tacksam för, eftersom killarnas nya favorit är något så läskigt som pommespizza och det kan jag säga den pizzan är inget för känsliga magar
God fortsättning. Här har det nya året börjat riktigt bra, vi har hunnit ta det lugnt, gått på bio, sagt hej då till mamma som varit på besök och även haft ett födelsedagskalas no2
…Eller första december, men det är ju början på julen. Och det är bara ett försök. Jag kan inte lova att jag kommer lyckas, för ibland bli frestelserna för stora
Av buljongen blev det sedan en kycklingsoppa som jag nästan vill tillskriva magiska egenskaper. Så var det i det här fallet, men när det väl blev av, blev resultatet givetvis helt makalöst bra
Nu är det klart vilka sex som gick till final i Årets Tapaskreatör 2010 - och det var inte jag. Det hade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt
Sett så här i backspegeln hade jag inte behövt göra det för det blev rester. Vi skulle äta kräftor med goda vänner helgen som gick men tyvärr fanns inte ett enda av de frysta skaldjuren att tillgå på affären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.