Bladmage från ko med pinjenötter och sesam
Risvin och Chili
Risvin och Chili
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 300 g bladmage från ko
  • 1 msk ljus vinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 5-10 g gräslök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 50 g rostade pinjenötter
  • 20 g rostad vit sesam
  • 1 msk ljus soja
  • ett knippe färsk koriander
  • chiliolja
  • 1-2 tsk sesamolja
  • 2. Blanda strimlorna med salt, vinäger och socker. Låt stå i 10 minuter
  • 3. Blanda i sojan, pinjenötterna, det mesta av sesamfröna, gräslöken, vitlöken, sesamoljan och chilioljan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.