Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. När pannacottan stelnat och ska ätas så rör snabbt ihop en hallonsås
Häll på resten av smeten och var noga med att täcka all hallonsås. Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg och varför inte baka en god cheesecake tills dess
Smält geléhallonen i lite av grädden tillsammans med vaniljstången. Hallonsås. Sila hallonen genom en vanlig sil och tillsätt gelatinet till den silade hallonsåsen
Dekorera med lite hallon, blåbär och gärna lite mynta. Hallonsås. Hallonsås. Lägg gelatinbladen i blöt. Skär ett snitt i vaniljstängarna och skrapa ur fröna
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Koka upp grädde, mjölk och socker med delad och urgröpt vaniljstång. Häll upp i glas eller formar och låt stå i kylskåpet över natten eller täck med plasfolie och frys in dom om de ska serveras vid ett senare tillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.