Vispa ägg och socker riktigt vittoch pösigt. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Ochdettamed att ha kesella i degen är bara en myt (enligt experterna). Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Finhacka vitlökoch örter och blanda med oljan. Koka bulgur i vatten med buljong och salt. Blanda kokt varm bulgur medvitlök, persilja, pressad citron, olja, basilika, kronärtskockshjärtan
Pensla på vitchokladoch upprepa tills du fått ett tjockare ägg. Tillsättett ägg i taget och rör om. Eller vad sägs om en extra krämig och god kladdkakebotten med en saffran ochvitchokladtryffel på, låter inte helt fel eller hur
Och vill du göra den helt mjölkfri använder du något gräddalternativ som du tål. Sila ifrån i en annan kastrull och koka upp på nytt tillsammansmed honung
Nu experimenterar han med en korsning av svarta vinbär och krusbär där bären kommer att bli i blåbärsstorlek och vara violettatill färgen och ha sting i smaken
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Här ska ni få ett recept på ett otroligt gott julgodis som verkligen smakar så mycket jul det bara kan bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.