Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Garnera med blåbär och kronblad från ringblommor. Koka grädden med gelésocker multi i en kastrull, 30 sekunder
Här är tårtor medkesellamousse smaksatt med rivet citron- och apelsinskal. Sen ägnade vi två dagar åt att göra massor med olika mousser och sen färdigställa moussetårtorna
Pensla pappret som kakan har gräddats på undersidan med kallt vatten, så lossnar papperet lättare. När det inte är påsktider kan man dekorera med nåt annat
Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Garnera med blåbär och kronblad från ringblommor. Koka grädden med gelésocker multi i en kastrull, 30 sekunder
Recept. Anna Stefansson. fre, 2013-08-09 20. 13. 30min. (0). Sätt ugnen på 250°C. Vispa ägg och socker riktigt länge till de blir en vit och pösig smet
Här har jag gjort en med blåbärsfyllning och dekorerat den lite med uppvispat grädde och blåbär. Om bakplåtspapperet inte vill lossna lätt så är mitt tips att pensla papperet med kallt vatten efter gräddningen, då lossnar det lättare
Och så den här blåbärsrulltårtan som blev till bakelse med fromage blanc på toppen. Blanda vispad grädde med tjockyoghurt, söta med florsocker om så önskas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.