Blåbärsbavaroise med mangogelé och blåbärsflarn
Bara mat...och lite till
Bara mat...och lite till
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mangopuré (1 burk)
  • 2 blötlagda gelantinblad
  • 1 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 2,5 blad gelantin
  • 50 g blåbärspuré (mixade och passerade blåbär)
  • 70 g socker
  • 3 äggulor 2 dl standardmjölk
  • 2 dl vispgrädde
  • Blåbärspuré (mixade och passerade blåbär)
  • 1 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 30 gr smör
  • 1/2 dl mjöl
  • 1 msk blåbärscouli
  • 2 msk socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.