Det blev mandelbiscottimed smak av kardemumma. Till kaffet hade hon tagit med sig biscotti som hon hade köpt, då fick jag också veta att hon älskar biscottimed nötter
Egentligen tycker jag bäst om biscottimedmandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscottimedmandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Nu blev det min tur att testa att baka Biscotti det har hellt enkelt inte blivit av förr. Så jag valde en medmandel och kardemumma två goda smaker jag gillar mycket
Har länge gått och funderat på biscotti, borde vara nåt som faller mig i smaken. Mitt recept innehöll dettaBiscottimed choklad, mandel, honung och ingefära ca 30 st2 st ägg1 Biscottimed choklad, mandel, honung och ingefära ca 30 st
Istället för saffran fick det bli underbara MandelBiscottimed Dajm. Blev plötsligt vansinnigt sugen på Saffrans Biscotti (Italienska mandelskorpor), men inser att det kanske
Koka upp grädden tillsammans medmandeln. Godast smakar den med en kopp starkt kaffe. Pressa inte ut grädden ur mandeln för hårt, då blir pannacottan grynig
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Hittade ett sånt grymt bra och enkelt recept på biscotti när jag satt och surfade runt inför min "bakhelg", och jag måste säga att det VAR grymt bra och enkelt
200 g sötmandel. Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.