Egentligen tycker jag bäst om biscottimedmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Biscottimed ingefära ochkanel. När jag stod där och knöt band runt påsen medbiscottin, stod Vincent och iakttog mig på håll och efter mycket funderade sa han
Egentligen tycker jag bäst om biscottimedmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
BISCOTTIMED INGEFÄRA OCHKANEL. Blanda samman de torra ingredienserna med kryddorna och rör ner dem. Dessa var riktigt goda när dom kom ur ugnen och var lite ljummen fortfarande
Nu blev det min tur att testa att baka Biscotti det har hellt enkelt inte blivit av förr. Så jag valde en medmandeloch kardemumma två goda smaker jag gillar mycket
Har länge gått och funderat på biscotti, borde vara nåt som faller mig i smaken. Och det gjorde det. För ett tag sedan tog jag mod till mig och testade
började fundera på vad man kan göra med smält choklad och kom på att risbräck, det fick jag alltid hos min farmor och farfar när jag var liten, kanske kunde en kombination fungera
) Efter tycke & smak hyvlad/hackad mandel Tips. Vid nötallergi byt ut mandeln mot riven kokos. Ingredienser Äppelpannkaka Receptet är för 3-4 personer Pannkakssmet 6 st ägg 1 st banan 1-2 msk kokosolja Efter tycke & smak kanel 1 nypa havssalt På pannkakan 1 st äpple Efter tycke & smak kanel Efter tycke & smak kokossocker (kan uteslutas
Det här goda brödet har vissa likheter med det frukt- och nötbröd de bakar på Rute på Gotland, men med den stora skillnaden att jag bara använder mandeloch russin och inte en massa andra sorters frukt och nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.