Forma till biffaroch stek på medelvärme i rapsolja. Nu när jag lagat en del ”biffar”, bollar och falaflar har jag lite inspiration att ta från alla olika recept
Blanda mjöl, salt och peppar och vänd biffarna i blandningen. Lägg ner ärter och morötter i stuvningen och smaka av med riven muskotnöt, salt och peppar
Det här receptet har blivit en ny favorit från Maria Elia´s bok "The modern vegitarian"Biffarna har mycket smak i sig, och förutom att de är fantastiskt goda tillsammans med den något sötare homousen som görs på både morötter och kikärtor och passar perfekt med seltan i feta salladen funkar dom utmärkt att ha till matlådan dagen därpå, om det nu blir något över
Testade göra en ny variant av vegetariska biffar/burgare igår. Oftast brukar jag göra dem med bönor eller linser men här blev det bara morötter och potatis med en mild kryddning av salt, peppar och citron
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Krydda med salt och svartpeppar. )Det finns fantastiskt många bloggar med diverse olika recept. Godmorgon,jag vill tacka för responsen jag fick igår via mejl och på annat sätt
Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
och citronsaft. Strö på salt och peppar. Repa timjanen och strö över morötterna. 1. Sätt ugnen på 200°. Skrubba morötterna väl i vatten eller skala dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.