Forma jämnstora biffar. Nu är man hemma efter en skön semester, och efter en jul med kanske lite för mycket av det goda är det dax att kicka igång med lite propoints beräknade maträtter igen va
Stek biff. strimla biffen och marinera i limejuice och de andra kryddorna så länge du har tid. Sätt på en stekpanna och bryn löken, paprikan och biffen i olja
2 biffar av bra kvalitet (ca 150g/st). 2 biffar av bra kvalitet (ca 150g/st). Jisses så smarrigt, kom hem efter en lång dag/kväll på jobbet & maken hade fixat till en jättegod middagsmacka
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Biff med bambuskott och champinjoner (4 portioner). 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff). Skriv ut 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff)
Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariska biffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.