”Vad är det där andra under. Vi blandar runt bären i skålen och tittar på varandra. Jag springer till vasken medan Eyvind gör någon hulkande rörelse i ett försök att snabba på processen med att få ned allt
Fredagsdrinken idag blir en Dark and Stormy eller Dark ´N´ Stormy som man ibland ser. Till skillnad från namnet är det en trevlig blandning, byggd på mörk rom, ginger beer och lite lime
+ Blandade eko. instagram 100kitchenstories. Vad är bättre än ledighet mitt i veckan egentligen. Jo, nämligen att det dessutom är soligt väder, nära 20 grader och BASKETFESTIVALEN i Göteborg
I Grekland drog jag ner otroligt mycket på mejeriprodukter, och detsamma med min köttkonsumtion. Nu menar jag verkligen inte att jag utesluter de andra, men när jag vill hålla ett recept vegan så är de jättebra
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Blanda samman ingredienserna till frityrsmeten i en bunke. Rosta rotfrukterna och löken i ugnen i 20–25 minuter, rotfrukterna får gärna ha kvar lite spänst vid servering. Doppa dem i smeten och fritera dem sedan i 3–4 minuter tills de blir gyllenbruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.