Just nu läser jag boken DEN FRANSKE BAGAREN av Sébastien Boudet, en bok jag köpt en tid tillbaka men som fått stå i bokhyllan och bli dammig i väntan på min längtan att läsa den
Om man vet med sig att man lätt hamnar i en ond cirkel och varje dag vill ha något sött är det viktigt att man stannar upp och tänker efter – hur mycket sött stoppar jag i själva verket i mig under en hel dag
I tävlingen var det många som tipsade om att köra kylskåpsrens en eller flera dagar och på så sätt minska matsvinnet vilket jag tycker är ett superbra tips
Får jag som är normalviktig/smal ens ha åsikter kring kost och övervikt. Nog för att mat och olika dieter rör upp känslor, men de påhopp som folk utsätts för på bloggar och andra sociala medier är helt sjuka
Pulled pork i coca cola med lök, timjan, oregano och ost i en baguette som slutligen doppas i biffens egna, långkokade spad… Mind blown helt enkelt, som bloggaren själv beskriver receptet ovan
Imorgon åker vi till Grekland, närmare bestämt Kreta och byn Makrigialos. Väldigt god och mustig. Testa den nu till helgen och berätta gärna vad du tyckte
Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut och om inte alltför många timmar är det dags för fredagsmys. Till fördrink serverade vi en whiskeysour och till varmrätt en mustig höstgryta med svamp och syrliga lingon och till slut en créme brulèe gjord på kokosmjölk
Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm. Vi skall se till att ni kan starta hösten med bra filmtips och goda bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.