Ingrédients Gravlax 30 ml (2 c. à soupe) de gin 30 ml (2 c. à thé) de baies de genièvre concassées 1 filet de saumon avec la peau d’environ 1,1 kg (2 1/2 lb) Laque au gin et au miel 15 ml (1 c. à soupe) de gin 15 ml (1 c
Årets gravlax får smak av citron, gin, vitpeppar och rikligt med dill. Lägg ut laxen på tex en tallrik som bilden ovan visar, droppa över citronsaft och gin
Välj gärna laxens stjärtbitar så slipper du ben. Börja med att frysa in laxfiléerna, minst ett dygn. Häll på salt- och sockerblandningen samt dillen innan den tinat helt
Pulled Salmon (Fisktacos) blir så saftigt och smakrikt. Pulled salmon, bönröra, limeyoghurt, citronpicklad rödlök, avokadodressing, salsa och jalapenos
Salt & peppar. Inlägget Rödbetsbiffar (Beetroot patties) dök först upp på theVeganista. Denna jul testade jag att göra panerade rödbetsbiffar och de blev supergoda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.