Bearnaisesås
Vår gluten-, socker-och mjölkfria mat
Vår gluten-, socker-och mjölkfria mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Jag blandar
  • 1 hackad gul lök
  • 1 matsked vitvinsvinäger
  • 2 tsk dragon
  • 2 dl vatten
  • i en kastrull. Kokar upp och låter koka några minuter, tills hälften av vätskan är kvar, dvs cirka 1 dl
  • Därefter silar jag av löken och dragon. Häller tillbaka vätskan i kastrullen.
  • På den avstängda plattan ställer jag en kastrull eller en tålig keramikskål med ca
  • 2 dl kokosolja utan smak i. Det är för att den ska bli flytande. (Behövs alltså inte om kokosoljan redan är flytande.)
  • Under tiden saltar och pepprar jag såsen. Jag häller eventuellt i
  • 0.5 msk druvsocker i såsen. (Om man är van vid söt smak.)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.