BBQ-burgare med rökt sidfläsk och majskolv
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g nötfärs 10%
  • 150 g/burgare
  • 1 påse OLW Taco dipmix
  • 8 skivor rökt sidfläsk
  • i tjocka skivor
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 majskolvar
  • delade i 2–3 bitar
  • 4 skivor rödlök
  • 4 skivor bifftomat
  • 4 saltgurkor
  • delade på längden
  • 2 dl isbergsallad finskuren
  • 1 sats Het dressing
  • 4 msk Santa Maria American BBQ -sauce sweet & hot
  • 1 påse Santa Maria Tortillachips
  • 50 g flytande margarin
  • Grillkrydda
  •  
  • Het dressing
  • 3 dl majonnäs
  • 1 dl Felix ketchup
  • 1 st gul lök
  • finhackad
  • 1 st röd paprika
  • finhackad
  • 1 dl Felix bostongurka
  • Salt
  • Tabasco

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.