Basilikabakad lax med citronpotatis
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g delikatesspotatis
  • 200 g pärllök
  • mjukt matfett
  • 4 bitar laxfilé à 150 g
  • 3 skivor vitt formbröd
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 2/3 kruka färsk basilika
  • finrivet skal av 1/2 citron
  • 3 msk olivolja
  • salt, peppar
  • 3/4 dl rostade och salta solrosfrön
  • 1/2 tsk salt
  • strimlat skal och pressad saft av 1/2 citron
  • 75 g färsk spenat
  • 1/2 gurka
  • 1/2 tsk salt
  • 1 burk kräftstjärtar i lag
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl turkisk yoghurt eller matlagningsyoghurt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.