Den här mustigavintergrytanmed nötkött och massor av grönsaker har jag gjort precis på det sättet. Blanda alla grönsaker utom brysselkålen med köttet igrytan
Garnera grytanmed hackad persiljaoch servera medris, bulgur eller matvete. Blanda ner oliver, syltlök och crème fraicheigrytanoch krydda med salt och peppar
Man tar helt enkelt de grönsaker man har hemma ochi det här fallet blev det rester från en rotfruktssallad, stjälkselleri, purjolök, paprikaoch sugersnaps
Koka upp vattnet med allkryddan i en gryta. För att bespara oss mödan med att försöka hitta en restaurang medvettigvegetarisk mat på vägen, tog vimed oss matlådor fyllda med en mycket mumsigbulgursallad (smaksatt med marockansk krydda och den starka nordafrikanskachilipastanharissa)
Häll fisk, potatis, grönsakeroch äggsås i en mixerochmixatill en slät puré. Grovhacka persiljanoch lägg ner i såsen tillsammansmedäggtärningarnaoch resten av dillen
Genom att koka medlitegrönsaker får måltiden ett ännu bättre näringsvärde. Töm krossade tomater tillsammansmed vatten och grönsaksbuljong i en kastrull – koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.