)Men en smarrig efterrätt tackar viinte nej till och när vi bjöds på denna vansinnigt enkla variant av chokladmousse hos Barbara och Ingemar bad vinaturligtvis om receptet så vi kunde göra vår egen variant
Vi spenderade lördagskvällen/natten och söndag förmiddag hos Barbara och Ingemari Trelleborg. Så har snart ännu en måndag kommit och gått, vart helgen tog vägen har viingenaning om - den försvann snabbt
Skinkstek. Långkokt fläskkött, kok potatis med sås och smakrika smågurkor – kan livet vara bättre. Faciltprisinnebär gärna att jag köper en extra och lägger i frysen tillbistratider
Dressingeni flaskan fickvii present av våra vänner Ingemar och Barbara när de var här sist. Kycklingklubbor ser man på extrapristitt som tätt och senast vi gjorde det köpte vi på oss några påsar
Vi har alldeles för mycket svamp i frysen, eller nä… jag börjar om…. Torkade är favorit här men infryst är så mycket enklare, snabbare och mindre platskrävande
-)Brödet nedan kan jag tyvärr inte skryta med att jag bakat utan det är vad som mötte mig en solig, härlig och ledig lördag i Santa Barbarai början av mars förra året
Vi har alldeles för mycket svamp i frysen, eller nä… jag börjar om…. Torkade är favorit här men infryst är så mycket enklare, snabbare och mindre platskrävande
Jag ska ta en tur på stan för att kika på mellandagsrean (om något är kvar är frågan dock), ta en fika med gamla klasskompisar som kommit hem över jul från Santa Barbara, planera minträning och få lite kontroll på konditionsträningeninför Göteborgsvarvet som är i maj och laga något gott tillmig och mamitillmiddag som är ensamma hemma för några dagar
com finner jag mer kritiskavetenskapliga texter där bl a Barbara Cole, som presenteras som praktiserande sjuksköterska vid Penn State Health Medical Group förklarar att "Kombucha tillverkas genom lägga tillbakterier, jäst och socker som bryggs till te
Ja, den chokladkakan fick jag med posten i Santa Barbarainför påsken förra året. Riktigt mörk choklad, utan så mycket socker som det oftast är i chokladen här (där iAmerika), samt Fairtrade
Det var mer eller mindre stapelföda då jag bodde i Santa Barbara. För några veckor sedan såg jag iförbifarten ett inslag på tv, minns varken vilket program eller kanal, som jag inte kunnat släppa
Mitt absoluta favoritställei Santa Barbara var Backyard Bowls. Smoothieskålar med frukt, bär och müsli på toppen, yoghurtskålar och enkla smoothies - till frukost, lunch och mellanmål, påväg, ibilen osv
Innan jag var i Santa Barbara för två år sedan visste jag inte så mycket om Cinco de Mayo. Dock har jag fortfarande intetagitmig an uppgiften att göra churros
I Santa Barbara är det varje tisdageftermiddag och lördag förmiddag Farmers Market. Något som skiljer den åt från våra svenska Bondens egen Marknad är att den pågår året runt
Populära inlägg. Hallon och citron rutor. Busenkla och försvinnande goda. Ett litet problem här bara. Detta var den absolut godaste drycken jag smakat, kanske ska tillägga att jag integillar saft eller söta drycker all
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.