Och vilken en läcker färg fru Hummer har. Mera festmat på agendan och denna gång prövade jag gratinera en hummer och redan bara äventyret att klyva och rensa den är nästan en hel historia i sej, men den tar jag inte nu
Eyvind föreslog hummer och problemet med ”gå-över-smakbiten” var löst. F-n. Chiligratinerad hummer. Jag skär alltså nedåt-bakåt och hummern stjärt ska vara invikt under
Gratinerad hummer har jag gjort förr men aldrig ”orginalet”. Jag har räknat med en hummer per person, tycker att det blir lite snålt med hummerkött från bara en halv hummer(
Jag har länge velat inför att själv tillaga hummer. Färsk hummer är säkerligen godast men jag hade inte tillgång till det så jag köpte förkokta frysta små rackare som fick tina i kylskåpet nästan ett dygn innan
Tack ICA-köket för detta fantastiska recept. Låt puttra några minuter och red sedan av med maizenamjölet och blanda sedan ner hummerköttet och persiljan
Vi övervägde att ställa pallar vid sidorna men det känns inte som att det passar in i rummet något vidare, studsmatta var ett annat förslag men med tanke på fruns dåliga skelett så finns det en "plockepinn-risk" med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.