Oj vad veckan går fort. Snart är det helg igen och det ska bli underbart med lite sömn. Jag har sovit alldeles för få timmar hela den här veckan, inte bra för mig som behöver mycket sömn
20 körsbärstomater (eller 10 plommontomater). 20 körsbärstomater (eller 10 plommontomater). Idag är matinfluenser och recept oändliga och extremt tillgängliga
12 körsbärstomater. 12 körsbärstomater 12 små mozarellabollar. Krösbärstomater fyllda med mozarella och toppade med sardellfiléer som fått gratineras i ugnen en stund blir syndigt gott, passar bra som förrätt med lite skinka och ost
Dom små bruna körsbärstomaterna "Brown Berry" är väldigt goda. Ingredienserett gäng körsbärstomaterolivolja1 vitlökskyftaflingsaltsvartpepparfärsk timjan + torkad1 tsk strösockerLägg tomaterna i en ugnsform
Ketchup i all ära, men körsbärstomater som har ugnsrostats under en längre tid för en härligt söt, koncentrerad tomatsmak som ingen ketchup i världen kan jämföras med (säger jag utan att ha provat världens alla olika ketchupsorter)
1 tsk Lökpulver1 tsk smulad Basilika3 krm Trocomare örtsalt1 rågat krm Cayennepeppar1 rågat krm SvartpepparKryddblandningen strödde jag över 4 askar (á 250 g) körsbärstomater som jag halverat och lagt ut på två bakpappersklädda plåtar
En kvist ugnsrostade körsbärstomater blir sällan fel som tillbehör. Om du vill ha körsbärstomater till (självklart) så slänger du in dem i ugnen de sista tio minuterna med potatisen på 200-225 grader med lite olivolja och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.