Idag är det helgdag i England, men det är inte precis något som Steve och jag har känt av eftersom vi normalt inte åker in till ett kontor annars heller och mina icke-brittiska kunder var lika mycket på bettet som vanligt
Idag ville jag laga mat… Men orkade inte… Men jag gjorde det ändå. Rubriken är ganska typisk mig… Att vilja så mycket men inte orka… Just nu för att det spelar mig snart ett spratt att må såhär dåligt
Okej de blev inte lika rena som om man skrubbat dem för hand, men vem orkar det när det är kilovis. Men den här desserten är min skapelse och svängs ihop nästan lika snabbt som du säger gräddtårta
Experimenterar ihop något gott och ser om Amelie från Montmartre för tvåhundrade gången. Jag övervägde att kila till affären och köpa Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie, man blir ju sugen på glass när det äntligen är lite varmt, men kom sedan på att jag ju kan skapa något liknande själv
Köttfärs1 påse tacokryddaSvartpeppar1 liten lök finhackad3 vitlöksklyftor, pressade 1 rulle smördegRiven ost1 burk cremé fraicheca 1 msk paprikakrydda och ca 1 msk chilikrydda4 matskedar smält cheddar från Tex Mex Santa Maria Rulla ut smördegen i formen och forma den så att den täcker hela pajformen och nagga med en gaffel
Jag menar, hur gott låter inte det. Jamen ni hör ju hur gott och enkelt det låter. Ni vet hur det är, man har en bild framför sig och smakerna på tungan
Men dom blev fina ändå. I fredags bakade vi ett danskt bröd vid namn Thebrikes, påminner om croissants till konsistensen men är mer ett matbröd än ett frukost
(Det framgår inte i receptet men jag tror man borde lägga solrosfröna i blöt på förhand. Då gick det bättre men istället klibbade det fast ordentligt i mixern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.