Hård och knaprig blir skorpan på brödet, nästan som stenugnsbakat. Vänd på det varma brödet och knacka på undersidan, om det låter ihåligt är det klart
Jag har helt snöat in på stora bröd. Riktigt stora runda bröd bakar jag nu. Det är fantastiskt hur ett bröd kan ändra karaktär utifrån hur man bakar ut det
Nybakatbröd yummy. bröd är ju bara sååå mums. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Idag har jag bakat det bästa brödet på länge. Jag fortsätter min ingrediensbana med både bananer och quinoa – som med success kombinerades i ett jättegott ”kakbröd” idag
Eftersom våffelsmet och pannkakssmet innehåller mycket ägg och i våfflornas fall även smör, har jag funderat på om den inte borde gå att återanvända som degspad till bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.