Förra helgens bröd fick bli de här snabbakade kornmjölsbrödet. Kornmjöl är inget mjöl som jag brukar använda när jag bakar mjukt bröd, eftersom det har så dåliga bakegenskaper (brist på gluten), så när jag hittade detta recept på ett mjukt kornmjölsbröd på tasteline var jag ju bara tvungen att provbaka det
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Igår fick jag ett infall och ville baka nåt gott, jag var grymt sugen på kanelbullar och hade massa hemmagjord daddelcreme hemma så det fick bli hälsosamma "snabba" kanelbullar med en underbar kanelkräm som blev fantastiskt god
Det finns betydligt enklare sätt att få till ett gottbröd. Jag har smakat något liknande på någon restaurang för ett tag sedan (jag kan inte komma på vilken tyvärr) och det var väldigt gott med riktigt salt smör till
Idag är det ju kanelbullens dag. Kanske inte någon som lyckats missa detta. Dessa kanelbullarna under är gjorda med dadelfyllning och utan vitt raffinerat socker
Hej på er. Igår var det fullt hus här på påskafton, jättetrevligt. Jag provade en hel del nya recept och tänkte att det var lika bra att börja beta av dem redan nu innan jobbvecka och annat drar igång
Idag är det kanelbullens dag. Därför tänker jag inleda dagen med att bjuda er på ett bullrecept. (Och till er som undrar var i hela friden det traditionsenliga symötesinlägget tagit vägen - lugn, det kommer
God morning. -). Åh, vad länge sen jag bakade Björnakaka. Den är ju bara supergod. Så nu har jag äntligen fixat en och just nu står den inne i ugnen och gonar sig