6-8 bufféportioner 1 rund rumsvarm brieost (à 500 g) 5 färska fikon 1 1/2 dl blandade rostade nötter (t ex. hassel-, pekan-, para- och macadamianötter) 2 msk lönnsirap 1/2 tsk flingsalt Till servering plockad timjan kex eller bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Ugnbakadbrie handlar det om, här toppad medsirapsnötter och salt. En rund brie. Ljuvligt med helg. För dig som gillar ost och nötter lär det här bli en favvis
BAKADE FIKON MED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Serveras nybakade och varma. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Börja med att rosta hasselnötterna så att du får bort skalet där bitterheten sitter. Vattenbad är när man har choklad och smör i en keramik eller stålbunke över en kastrull med kokande vatten
Rosta valnötterna i torr stekpanna tillsammans med salt. En varm, krispig frukostbaguette medbakadbrie är klar på några minuter och går att toppa med det du gillar (eller har hemma)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.