Stek kycklingfilénibitar. Lägg upp i ugnsform. Ansa och skiva purjolök, strö över kycklingen. Stek de skivadechampinjonerna och lägg även de i ugnsformen
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot ibitar, ska-lad rotselleriibitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persiljai en gryta eller tryckkokare
Bryn ev köttet i omgångar i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och pep-par. Koka upp vatten, salt, skalade och skivade morötter, lagerblad och kryddpeppar i en gryta eller tryckkokare
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Smaka av såsen med salt och peppar. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivadvitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Till den här middagen tog jag de tunna revbenen och kryddade med bara örtsalt och vitpeppar. Den halten stiger eftersom de får gå ute och beta gräs, precis det som djuren är anpassade för genom evolutionen
Krydda därefter fiskenmed kryddsaltet och citronpepparn. Hacka löken ismåbitar och strö över fisken, ha därefter över tomaterna som "krossas" i handen tillbitar, häll sist över spadet som blir kvar
Frys in dem med smörpapper emellan så kan du ta fram så många du vill ha för stunden. Blanda köttfärsen med salt och peppar och eventuellt andra kryddor
Jag brukar inte ha i något konserveringsmedel utan fryser in saften när den har kallnat istället. Att göra egen saft är verkligeninte svårt, det tar bara litetid
Servera köttet i bröd tillsammansmedövrigatillbehör. Du blandar ihop alla ingrediensernatill kebabsmeten, platta ut den på plåtar och steker köttet i ugnen
Vi hade fantastisk tur med vädret och skidbackarna, underbart. Blomkålsmos smaksatt med pepparrot. Förra veckan var jag och minfamilji Sälen och åkte skidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.