Gårkvällens middag blev en inlindadfläskfilé med diverse kryddgrönt och kryddor. Receptet har vi haft länge, gjort några gånger och sen har det falliti glömska
Baconlindadfläskfilé. Dela fläskfiléni två stora delar och stek dem så de får färg. Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna
Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Putsa köttet fritt från senor och hinnor. Lägg på några örtkvistar. Lindabaconskivorna runt filén. Ta köttet från grillen, lindain det ialuminiumfolie och låt vila några minuter
Bryn lätt på fläskfiléni smör på stekpannan. Tag av och snitta små snitt längst med hela fläskfilén. Blanda olja, vinäger, soya i en mortel och krossa vitlöken, peppar, chilin, salt och peppar
Baconlindadsparris. Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med liteshoppingi Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde viihop en litenfestmåltid
(Fast det är ju en sanning med modifikation. Vi använde fläskytterfilé för den är godare än filén. ) Maken gjorde middagi lördags och köttet blev såååå gott
Baconlindadfläskfilé. Trevlig söndag mina vänner. Hoppas ni haft en riktigt bra helg. Ja, ännu är den ju interiktigt slut, men det blir snart måndag igen vad det lider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.