Baconfylld kycklingfilé med kantareller och parmesanskum serveras med sparrispotatiskompott
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl mjölk
  • 1 dl vitt vin
  • 100 gram parmesanost
  • 2 dl grädde
  • 15 gram smör
  • 30 ml svampbuljong
  • 1 salt och peppar
  • 10 gram olja
  • 100 gram Schalottenlök (ar)
  • 800 gram sparrispotatis
  • 2 st paprika , röda
  • 700 gram kycklingfilé (er)
  • 1 paket bacon
  • 3 st sticklök (ar)
  • 80 gram syltlök
  • 200 gram kantareller
  • 200 gram spenat
  • 4 kvist(ar) rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.